Děkujeme našim voličům i všem, kteří jakkoli podpořili naši společnou kampaň

Rádi bychom poděkovali všem voličům, kteří přišli k volbám a dali hlas Moravě. Rádi bychom poděkovali všem kandidátům, kteří podepsali své jméno pod moravskou otázku. Rádi bychom poděkovali všem, kteří jakkoli podpořili naši společnou kampaň. Děkujeme z celého srdce všem z Vás, kteří boj za Moravu nevzdáváte.

Více než hlasy a procenta nám naše společná kampaň ukázala, že na Moravě dokážeme spolupracovat a vytvořit ryze moravskou koalici. Jsou místa, kde by moravské cítění získalo křesla. Například na Vrbici jsme byli třetí v pořadí. V obcích, kde jsme mohli zajistit roznos letáků, jsme získali nadprůměrě více hlasů. Zatím nejsou zveřejněny rozpočty ostatních stran, ale jsem přesvědčen, že s naším limitovaným rozpočtem jsme proporčně dosáhli lepšího výsledku než mnohé etablované pražské strany. To je příslibem do budoucna, že s větším rozpočtem má Morava šanci.

Zároveň tímto také blahopřejeme panu hejtmanovi Jihomoravského krajem k jeho znovuzvolení. Doufáme, že se mu podaří prosazovat to, co slíbil, tedy hlubší spolupráci moravských krajů. Nyní více než kdy jindy je zřejmé, jak Moravě jednotná moravská samospráva chybí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *