MZH. Pro Moravu, pro Evropu. Pojďte do toho s námi!

Blíží se sněmovní volby a Moravské zemské hnutí se rozhodlo kandidovat s programem obnovy zemské samosprávy. A nejen to – více však až v kampani. Chcete se na ní podílet? Chcete za nás kandidovat? Můžete nás finančně podpořit? Chcete nás reprezentovat ve volebních komisích? Ozvěte se nám!

V neděli 27. 6. 2021 vystoupí předseda Moravského zemského hnutí Ondřej Hýsek v předvolebním Politickém spektru České televize, které můžete sledovat v čase od 20:31 ČT24. Témata: kauza Vrbětice a politické veletoče kolem ní, výměny ministrů a nejvyššího státního zástupce, to vše na pozadí boje s pandemií čínského koronaviru. Spolu s Ondřejem Hýskem budou diskutovat Libor Vondráček, předseda Svobodných, a Petr Jantač, předseda strany START21.

Děkujeme za všechny nabídky ke spolupráci všem politickým subjektům, jejich velkorysých nabídek si velmi vážíme a mrzí nás, že jsme se nemohli i vzhledem k nestandardním covidovým okolnostem věnovat jednání dříve. Na základě jasného demokratického rozhodnutí Sněmu Moravského zemského hnutí ze dne 12. 6. 2021, že budeme kandidovat samostatně pod značkou MZH, se Rada MZH rozhodla pár týdnů před odevzdáním kandidátek, které již máme předpřipravené, žádná nová jednání neotvírat, ovšem nevylučujeme možnou budoucí spolupráci při dalších volbách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *